Bra att veta

Om mig

Diskret?

Jag Ă€r diskret och berĂ€ttar inte om vĂ„r trĂ€ff för nĂ„gon. LikasĂ„ förvĂ€ntar jag mig att du inte avslöjar mitt namn och andra uppgifter om mig i nĂ„got sammanhang. SĂ„ för att skydda bĂ„de dig och mig Ă€r det bĂ€st att hĂ„lla tyst och inte prata med en enda person om vĂ„r trĂ€ff eller att du kĂ€nner mig. Har du ett behov att av att prata med nĂ„gon – prata med ett husdjur eller molnen pĂ„ himlen. Och Inte minst: du fĂ„r sĂ„ klart inte lĂ€mna ut mitt telefonnummer till nĂ„gon. Jag blir inte alls smickrad av att en okĂ€nd man hör av sig till mig pĂ„ telefonen. LikasĂ„ lĂ€mnar jag inte ut information om dig till nĂ„gon.

Varför?

Jag gillar sex och behöver pengarna. Ser inget fel i det hela. Du fÄr det du behöver och jag det jag vill ha. Och under tiden har vi skoj. Jag tycker om det jag gör, sÄ du behöver inte kÀnna att du förtrycker mig eller utnyttjar mig.

Porrig?

Jag Àr inte porrig eller som en slyna i sÀttet. Men trots det inte alls pryd eller hÀmmad. Glad och go. LÀtt att prata med. Avslappnad. En vanlig och snÀll kvinna. Ser mer ut som en bondmora Àn en porrstjÀrna.

TÀnder pÄ?

Jag tÀnder pÄ bÄde mjuksex och lite hÄrdare stötare. Jag Àlskar missionÀren, bakifrÄn. Och frÄn sidan. Och en massa andra stÀllningar. Gillar att ge och fÄ oralsex. Jag tycker verkligen om att suga kuk. Och att svÀlja. Njuter av att fÄ mina bröst och bröstvÄrtor ompysslade pÄ olika sÀtt. Och att bli tuttknullad.

Analt? Fisting?

Inget jag tÀnder pÄ och Àr intresserad av. SÄ nej tack.

Trekant? Gruppsex? Tjejsex?

Jag vill bara ha sex med mĂ€n – och endast med en man i taget. Jag stĂ€ller inte heller upp pĂ„ trĂ€ffar dĂ€r det finns flera mĂ€n i lokalen Ă€ven om jag har sex med bara en i taget. TrĂ€ffar med endast en man Ă€r det som gĂ€ller. VĂ€nner, voyeurer, fruar eller flickvĂ€nner fĂ„r alltsĂ„ inte titta pĂ„.

Barn? Djur?

Nej, tack. DÀremot ser jag inget fel i att ha telefonsex kring kÀnsliga Àmnen. DÀr Àr inget tabu och det finns inga begrÀnsningar

Utomhus? Bil? Offentlig toalett?

Jag kan göra det i bil eller utomhus. Det hÀnger pÄ om det finns ett 100% sÀkert stÀlle dÀr vi kan vara i fred. Jag Àr nÀmligen 0% intresserad av att ta risker. DÀremot Àr offentliga toaletter ett stort nej

KlÀdsel?

Jag har inga korta kjolar, strumpbyxor/stayups och högklackat. Men jag har gÀrna pÄ mig en lÀngre kjol och nÄgot urringat som tar fram mina kurvor. NÀr det gÀller underklÀder har jag inga stringtrosor eller spetsbehÄar. PÄ grund av min stora byst Àr utbudet av behÄar begrÀnsat sÄ jag har som regel bara pÄ mig en helt vanlig enfÀrgad basbehÄ.

Utseendet?

Jag har mycket av allt. Mycket bröst, mycket lĂ„r, mycket höfter, mycket rumpa.  Ser ut som en zornkulla och har hĂ„r pĂ„ fittan. Är 170 cm lĂ„ng och stĂ„tlig. Inga tatueringar eller piercingar. Är varken ful eller vacker. Ett helt vanligt svenskt utseende. Men jag har glada, pigga ögon och ett smittande skratt.

HĂ„rig?

Jag har en hÄrig fitta som jag aldrig rakat och aldrig kommer raka. Jo, jag kan raka den om jag fÄr 800 000 svenska kronor. Annars fÄr det vara.

 FÄ kontakt

Kontaktsökande?

Maila mig sÄ skriver jag tillbaka till dig.  Se till att du skriver frÄn en fungerande mailadress dÀr brevlÄdan inte Àr överfull.

Inget svar?

Jag svarar pÄ alla mail sÄ fÄr du inget svar beror det som regel pÄ att det Àr nÄgot strul med din mailadress. Att mina mail inte nÄr fram till dig. Testa att rensa i inkorgen och att skicka frÄn en annan mailadress.

Telefon

Jag föredrar att sköta konversationen via mail inför trÀffar  Telefon kan vi prata i samma dag vi möts.

Bara för att du fĂ„tt mitt telefonnummer sĂ„ innebĂ€r det inte att du kan ringa mig nĂ€r som helst. Messa mig eller maila mig sĂ„ sĂ€ger jag om jag har möjlighet att prata. Jag har ett privatliv – det funkar inte för mig att prata nĂ€r som helst om sex. Otroligt men sant. Efter kl 22 och tidig morgon sĂ„ Ă€r det inte lönt att ringa eller messa. Jag sover som mĂ„nga andra i denna vĂ€rld. Det Ă€r bĂ€ttre att du mailar mig sĂ„ svarar jag nĂ€r jag kan.

Skype? Kik? Facebook?

Det Àr mail, sms och telefonsamtal som gÀller vid kontakt. Inte Skype (eller liknande) och inte Facebook.

Bilder?

Jag Ă€r i nulĂ€get inte intresserad av att lĂ€gga ut bilder pĂ„ sidan, men det finns sĂ„ klart bilder som jag kan skicka dig om du Ă€r intresserad av att trĂ€ffa mig. Jag visar av förstĂ„eliga skĂ€l inte mitt ansikte pĂ„ bilder. Om du inte förstĂ„r varför, Ă€r du inte mogen för ett besök. De tecknade bilder jag lagt ut pĂ„ sidan och i mina annonser har jag hittat pĂ„ nĂ€tet. Du fĂ„r inte fotografera mig nĂ€r vi ses. Spelar ingen roll om de ska vara ansiktslösa – inga bilder eller filmer fĂ„r tas.

Om trÀffen

Var?

Hos dig. PÄ hotell. I en stuga. I en bil. Utomhus pÄ sommaren. Men inte pÄ en offentlig toalett. Inte i en provhytt pÄ en affÀr

SkellefteÄ?

Ligger 40 mil norr om Sundsvall, 80 mil ovanför Stockholm och 140 mil frÄn Malmö. Bra att veta för dig i södra Sverige som inte förstÄtt vilka avstÄnd vi har i detta land och tror att du kan köra hit pÄ nÄgon timme. Ska du komma och hÀlsa pÄ mig lÄngvÀga ifrÄn kan du Äka tÄg, flyga med SAS eller köra bil. Det kostar en hel del att Äka hit.

Resa?

Jag kan resa till dig om jag har möjlighet och sjÀlva resan inte Àr sÄ lÄng, ifall du betalar resa och ev. uppehÀlle. LikasÄ kan jag följa med dig pÄ resor om jag har möjlighet. Jag har ingen egen bil.

Kondom?

En sjÀlvklarhet. Vill du ha samlag utan kondom fÄr du hitta nÄgon annan.  Det Àr inte pÄ nÄgot sÀtt förhandlingsbart oavsett vad du vill betala. Men förresten, fÄr jag en rymdresa, 1 miljard kronor samt en lÀgenhet pÄ Manhattan som du betalar hyra för resten av mitt liv sÄ kanske jag kör utan kondom. Jag suger dÀremot av dig utan kondom. Och svÀljer. Har kondomer hemma ifall du inte har med dig nÄgra.

Spruta?

Du fÄr spruta var som helst, Àven i min mun och pÄ ansiktet/brösten, men inte i fittan. Du fÄr komma sÄ mÄnga gÄnger du orkar och kan under den tidsperiod du betalat för.

Initiativ?

KÀnn ingen oro. Bara njut. Jag tar initiativet om du inte gör det.

HĂ„ngla?

TyvÀrr inget jag vill.

Girlfriend Experience (GFE)

Jag stĂ€ller gĂ€rna upp om du vill ”leka” flickvĂ€n-pojkvĂ€n. Mycket mys och smek, Kanske vi gĂ„r ut och Ă€ter. HĂ„ller varandra i hand pĂ„ promenad. Vi kan ligga sked och bara njuta.

MiddagssÀllskap

Vill du ha nĂ„gon att ta med dig pĂ„ en middag i jobbet, en tillstĂ€llning eller bröllop stĂ€ller jag gĂ€rna upp. Är mycket social, van att prata med allt och alla, kan föra mig, klĂ€r mig snyggt och Ă€r allmĂ€nbildad.

ÖnskemĂ„l?

Var inte rÀdd att komma med önskemÄl och fantasier. Jag kanske kan hjÀlpa dig.

Om betalningen

Betala?

Det gör du innan vi sÀtter igÄng. Det enklaste Àr att jag inte behöva be om pengarna utan du spontant rÀcker mig dem.

Pruta?

Nej, dÄ fÄr du hitta nÄgon annan. Jag ger rabatt pÄ sÄ sÀtt att timkostnaden sjunker ju fler timmar i strÀck du bokar med mig och att stamkunder fÄr mer tid för samma slant.

Gratis?

Det spelar igen roll om du Ă€r Guds gĂ„va till kvinnorna – Ă€ven du Ă€r tvungen att betala. Vill du knulla gratis fĂ„r du hitta nĂ„gon annan. Och nej, jag vill inte ha en kk. Eller en massör. Eller en pojkvĂ€n.

Om dig 

Utseende?

Du fÄr se ut hur du vill bara du Àr ren och har tvÀttat snoppen. Det viktigaste Àr ditt sÀtt mot mig. Att du Àr trevlig, inte prutar och tjafsar, utan vill ha en skön och trevlig stund tillsammans med mig.

Duscha?

Jag förvĂ€ntar mig att du Ă€r ren och vĂ€ldoftande – i synnerhet i byxan.

Röka/snusa?

Jag varken röker eller snusar. Mina luftrör Àr kÀnsliga för cigarettrök sÄ jag vill att du har klÀder som inte Àr inrökta. Och inget snus medan vi har skoj.

Nykter

Du ska inte ha druckit alkohol eller tagit droger/tabletter nÀr du trÀffar mig. SjÀlv Àr jag nykterist.

Ja, du vÄgar ta kontakt med mig!
mogen.milf@gmail.com
Hör av dig om det Àr nÄgot du funderar över.

Spara