Bra att veta

Om mig

Diskret?

Jag är diskret och berättar inte om ditt besök för någon. Likaså förväntar jag mig att du inte avslöjar mitt namn och andra uppgifter om mig i något sammanhang. Så för att skydda både dig och mig är det bäst att hålla tyst och inte prata med en enda person om vår träff eller att du känner mig. Har du ett behov att av att prata med någon – prata med ett husdjur eller molnen på himlen. Och Inte minst: du får så klart inte lämna ut mitt telefonnummer till någon. Jag blir inte alls smickrad av att en okänd man hör av sig till mig på telefonen. Likaså lämnar jag inte ut information om dig till någon.

Varför?

Jag gillar sex och behöver pengarna. Ser inget fel i det hela. Du får det du behöver och jag det jag vill ha. Och under tiden har vi skoj. Jag tycker om det jag gör, så du behöver inte känna att du förtrycker mig eller utnyttjar mig.

Porrig?

Jag är inte porrig eller som en slyna i sättet. Men trots det inte alls pryd eller hämmad. Glad och go. Lätt att prata med. Avslappnad. En vanlig och snäll kvinna. Ser mer ut som en bondmora än en porrstjärna.

Tänder på?

Jag tänder på både mjuksex och lite hårdare stötare. Jag älskar missionären, bakifrån. Och från sidan. Och en massa andra ställningar. Gillar att ge och få oralsex. Jag tycker verkligen om att suga kuk. Och att svälja. Njuter av att få mina bröst och bröstvårtor ompysslade på olika sätt. Och att bli tuttknullad.

Analt? Fisting?

Inget jag tänder på och är intresserad av. Så nej tack.

Trekant? Gruppsex? Tjejsex?

Jag vill bara ha sex med män – och endast med en man i taget. Jag ställer inte heller upp på träffar där det finns flera män i lokalen även om jag har sex med bara en i taget. Träffar med endast en man är det som gäller. Vänner, voyeurer, fruar eller flickvänner får alltså inte titta på.

Barn, Djur?

Nej, tack. Däremot ser jag inget fel i att ha telefonsex kring känsliga ämnen. Där är inget tabu och det finns inga begränsningar

Utomhus? Offentlig toalett? Bil?

Inte min grej. Jag vill att det hela ska vara diskret och utan risk för upptäckt. Pga bekvämlighet helst i en säng eller soffa.

Klädsel?

Jag har inga korta kjolar, strumpbyxor/stayups och högklackat. Men jag har gärna på mig en längre kjol och något urringat som tar fram mina kurvor. Eftersom jag bor i ett lägenhetshus och inte vill att grannarna ska misstänka något, så öppnar jag så klart inte dörren naken eller i morgonrock. När det gäller underkläder har jag inga stringtrosor eller spetsbehåar. På grund av min stora byst är utbudet av behåar begränsat så jag har som regel bara på mig en helt vanlig enfärgad basbehå. Jag har oftast inga trosor alls på mig när jag träffar en kund. De är bara i vägen.

Utseendet?

Jag har mycket av allt. Mycket bröst, mycket lår, mycket höfter, mycket rumpa.  Ser ut som en zornkulla och har hår på fittan. Är 170 cm lång och ståtlig. Inga tatueringar eller piercingar. Är varken ful eller vacker. Ett helt vanligt svenskt utseende. Men jag har glada, pigga ögon och ett smittande skratt.

Hårig?

Jag har en hårig fitta som jag aldrig rakat och aldrig kommer raka. Jo, jag kan raka den om jag får 800 000 svenska kronor. Annars får det vara.

 Få kontakt

Kontaktsökande?

Maila mig så skriver jag tillbaka till dig. . Se till att du skriver från en fungerande mailadress där brevlådan inte är överfull.

Inget svar?

Jag svarar på alla mail så får du inget svar beror det som regel på att det är något strul med din mailadress. Att mina mail inte når fram till dig. Testa att rensa i inkorgen och att skicka från en annan mailadress.

Telefon

Vill du prata i telefon så lämnar du ett telefonnummer via mail. Men jag vill maila först några gånger innan jag ringer.

Bara för att du fått mitt telefonnummer så innebär det inte att du kan ringa mig när som helst. Messa mig eller maila mig så säger jag om jag har möjlighet att prata. Jag har ett arbete och ett privatliv – det funkar inte för mig att prata när som helst om sex. Otroligt men sant. Efter kl 22 och på natt och tidig morgon så är det inte lönt att ringa eller messa. Jag sover som många andra i denna värld. Det är bättre att du mailar mig så svarar jag när jag kan.

Skype? Kik? Facebook?

Det är mail, sms och telefonsamtal som gäller vid kontakt. Inte Skype (eller liknande) och inte Facebook.

Bilder?

Jag är i nuläget inte intresserad av att lägga ut bilder på sidan, men det finns så klart bilder som jag kan skicka dig om du är intresserad av att träffa mig. Jag visar av förståeliga skäl inte mitt ansikte på bilder. Om du inte förstår varför, är du inte mogen för ett besök. De tecknade bilder jag lagt ut på sidan och i mina annonser har jag hittat på nätet. Du får inte fotografera mig när vi ses. Spelar ingen roll om de ska vara ansiktslösa – inga bilder eller filmer får tas.

Om träffen

Var?

Hemma hos mig i Skellefteå. Inte i en bil. Inte utomhus. Inte på en offentlig toalett. Men hotell går också bra.

Eller hos dig i städer som Umeå, Piteå eller Luleå (eller på liknande avstånd), alternativt på ett hotell i din stad

Skellefteå?

Ligger 40 mil norr om Sundsvall, 80 mil ovanför Stockholm och 140 mil från Malmö. Bra att veta för dig i södra Sverige som inte förstått vilka avstånd vi har i detta land och tror att du kan köra hit på någon timme. Ska du komma och hälsa på mig långväga ifrån kan du åka tåg, flyga med SAS eller köra bil. Det kostar en hel del att åka hit.

Resa?

Jag kan resa till dig om jag har möjlighet och själva resan inte är så lång, ifall du betalar resa och ev. uppehälle. Likaså kan jag följa med dig på resor om jag har möjlighet.  Jag har ingen egen bil.

Klockan?

Jag förväntar mig att du kommer i tid. Inte för tidigt, inte för sent. Vill du komma tidigare kan du ringa eller messa och höra om det är möjligt. Inte dyka upp en kvart innan bara för att du känner för det. Eller ta för givet att du kan komma en kvart senare utan att säga till. Jag har ett liv utanför detta. Så jag kan inte alltid flytta på mina tider. Blir du sen ringer du senast det klockslag du skulle vara här så jag vet att du är försenad.

Oanmäld?

Bara för att du vet om min adress får du inte dyka upp oanmäld hos mig och ringa på dörren i hopp om att jag ska kunna ta emot dig.  Jag kan ha besök av min mamma (som inget vet) eller en kund. Du måste boka tid som alla andra. Och svarar jag inte när du ringer eller mailar för att boka tid så kan du inte heller åka till mig på vinst och förlust med hopp om att bli insläppt. Orsaken till att jag inte svarar är just för att jag är upptagen.

Kondom?

En självklarhet. Vill du ha samlag utan kondom får du hitta någon annan.  Det är inte på något sätt förhandlingsbart oavsett vad du vill betala. Men förresten, får jag en rymdresa, 1 miljard kronor samt en lägenhet på Manhattan som du betalar hyra för resten av mitt liv så kanske jag kör utan kondom. Jag suger däremot av dig utan kondom. Och sväljer. Har kondomer hemma ifall du inte har med dig några.

Spruta?

Du får spruta var som helst, även i min mun och på ansiktet/brösten, men inte i fittan. Du får komma så många gånger du orkar och kan under den tidsperiod du betalat för.

Initiativ?

Känn ingen oro. Bara njut. Jag tar initiativet om du inte gör det.

Hångla?

Tyvärr inget jag vill. Pussar kan gå an om du inte röker, inte ätit vitlök samt att du borstat tänderna före. Tungkyssar däremot inte.

Girlfriend Experience (GFE)

Jag ställer gärna upp om du vill ”leka” flickvän-pojkvän. Mycket mys, smek, kyssar. Kanske vi går ut och äter. Håller varandra i hand på promenad. Vi kan ligga sked och bara njuta.

Middagssällskap

Vill du ha någon att ta med dig på en middag i jobbet, en tillställning eller bröllop ställer jag gärna upp. Är mycket social, van att prata med allt och alla, kan föra mig, klär mig snyggt och är allmänbildad.

Önskemål?

Var inte rädd att komma med önskemål och fantasier. Jag kanske kan hjälpa dig.

Om betalningen

Betala?

Det gör du innan vi sätter igång. Det enklaste är att jag inte behöva be om pengarna utan du spontant räcker mig dem. Du behöver inte göra det i hallen, men när vi kommit in i själva lägenheten.

Pruta?

Nej, då får du hitta någon annan. Jag ger rabatt på så sätt att timkostnaden sjunker ju fler timmar i sträck du bokar med mig och att stamkunder får mer tid för samma slant.

Gratis?

Det spelar igen roll om du är Guds gåva till kvinnorna – även du är tvungen att betala. Vill du knulla gratis får du hitta någon annan. Och nej, jag vill inte ha en kk. Eller en massör. Eller en pojkvän.

Om dig 

Utseende?

Du får se ut hur du vill bara du är ren och har tvättat snoppen. Det viktigaste är ditt sätt mot mig. Att du är trevlig, inte prutar och tjafsar utan har kommit för att ha en skön och trevlig stund tillsammans med mig.

Duscha?

Jag förväntar mig att du är ren och väldoftande – i synnerhet i byxan. Men du får så klart låna min dusch innan om du känner dig ofräsch. Likaså låna den efteråt. Och om du vill kan jag göra dig sällskap i duschen.

Röka/snusa?

Jag varken röker eller snusar. Mina luftrör är känsliga för cigarettrök så jag vill att du har kläder som inte är inrökta. Och inget snus medan vi har skoj.

Nykter

Du ska inte ha druckit alkohol eller tagit droger/tabletter när du träffas mig. Själv är jag nykterist.

Ja, du vågar ta kontakt med mig!
mogen.milf@gmail.com
Hör av dig om det är något du funderar över.

Spara